دکتر اعتباریان: در حوزه مدیریت غذا، نظارت بر غذاهای اصلی جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

دکتر اعتباریان: در حوزه مدیریت غذا، نظارت بر غذاهای اصلی جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

دکتر اعتباریان در سخنرانی خود به نقش مهم غذا و دارو در پیشگیری از سرطان اشاره کرد. او بیان کرد که در حوزه مدیریت غذا، نظارت بر غذاهای اصلی جامعه مانند لبنیات، آرد، گندم، گوشت و مواد پروتئینی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اما این حوزه با چالش‌هایی مواجه است که کمک‌های خیریه‌ها می‌تواند به بهبود نظارت و مدیریت غذا کمک کند. طبق تحقیقات انجام شده، 70 درصد از هزینه‌های بیماران سرطانی به دارو اختصاص می‌یابد، بنابراین خیریه‌ها می‌توانند در این حوزه نیز یاریگر بیماران سرطانی باشند. دکتر اعتباریان از خیریه‌ها خواست تا در تأمین دارو و تجهیزات مورد نیاز بیماران سرطانی نقش فعالی ایفا کنند.
این سخنرانان در این نشست به نقش مهم آموزش، پیشگیری و همکاری خیریه‌ها در مدیریت و کاهش شیوع سرطان پرداختند. آنها بر اهمیت غربالگری، تغذیه سالم و هوای پاک تأکید کردند و خواستار اعتماد بیشتر دولت به خیریه‌ها و واگذاری بخش‌هایی از مدیریت بهداشت و درمان به این نهادهای مردمی شدند. همچنین، نقش حیاتی غذا و دارو در پیشگیری و درمان سرطان مورد توجه قرار گرفت و از خیریه‌ها خواسته شد تا در این زمینه نیز مشارکت فعال‌تری داشته باشند.